Wat zijn steenstrips

Plaatsen steenstrips Sint-Niklaas en Antwerpen

Wil jij jouw gevel laten renoveren in regio Sint-Niklaas en Antwerpen?

Dan vertrouw je blindelings op het vakmanschap van Nicky Van Den Houdt. Wil je eens iets helemaal anders doen met de gevel van je woning?

Kies dan voor onze praktische, duurzame en betaalbare steenstrips, die jouw gevel een unieke en natuurlijke uitstraling geven. 

Plaatsbaar in elke ruimte

Steenstrips zijn ideaal voor sierschouwen, binnenmuren, traphallen en andere moeilijke plaatsen. Uw interieur ziet er met de steenstrips uit Sint-Niklaas van Nicky Van den Houdt meteen afgewerkt uit. Schilderen of behangen is dus niet meer nodig.

Steenstrips voor binnen en buiten

Indien de gevel van uw woning fel verouderd of beschadigd is, of u wenst de voorgevel een totaal andere look te geven, kan dat met steenstrips. Wij plaatsen deze voor de bestaande gevel. Dit kan met elke steensoort. Via deze steenstrips krijgt de gevel een compleet nieuwe uitstraling, klassiek of modern. Door deze toepassing wordt uw woonst weer hét visitekaartje van de straat!

​Steenstrips zijn erg geschikt voor het renoveren van gevels.

Hierbij vind je alvast 5 belangrijke voordelen van deze gevelbekleding: ruimtewinst, snelle plaatsing, authentiek karakter van bakstenen, steenstrips zijn goed te combineren met isolatieplaten.En er is een grote keuze aan formaten en materialen voor steenstrips als gevelbekleding.

Snelle service en betaalbare prijs

Wij streven er steevast naar om u als klant zo goed mogelijk te dienen. Met de grootste zorg en deskundigheid gaan wij aan de slag op het vooraf afgesproken tijdstip zodat uw project tijdig klaar is. 

Steenstrips voor een nieuwe look

Wat doen we nog?

We plaatsen steenstrips op uw oude muur, zodat deze er gloednieuw uit ziet. We kunnen snel en accuraat werken, zonder aan kwaliteit in te boeten en binnen het afgesproken budget. We krijgen dat ook heel wat enthousiaste reacties van tevreden klanten in Sint-Niklaas en Antwerpen.